Τα πάντα για την ηλεκτρική σας σκούπα, τον απορροφητήρα σας ή τον καθαριστή αέρα σας!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-Ημερών
  • Προϊόντα για πάνω από 35.000 διαφορετικές συσκευές!

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@DustDeal.gr

Βούρτσες

Προσφέρουμε πολλά είδη από βούρτσες, κατάλληλες για ηλεκτρικές σκούπες. Είναι σημαντικό να ελέγχετε την κεφαλή της βούρτσας σας τακτικά, καθώς οι τρίχες της βούρτσας ενδέχεται να φθαρούν και σκόνη και τρίχες μαλλιών είναι πιθανό να κολλήσουν σε αυτές. Εάν η ηλεκτρική σας σκούπα λειτουργεί σωστά, η ηλεκτρική σκούπα θα επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα. Η βούρτσα της ηλεκτρικής σκούπας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη πάντα επάνω στον ελαστικό σωλήνα σωστά. Γενικά, είναι δυνατό να κάνετε αλλαγές ανάμεσα στα διάφορα είδη από βούρτσες. Επιλέξτε μία βούρτσα ηλεκτρικής σκούπας που να ταιριάζει καλύτερα στο είδος του πατώματος στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης βούρτσες για ηλεκτρικές σκούπες, ειδικά από τρίχες ζώων και βούρτσες για δύσκολα σημεία.

Είναι σημαντικό να ελέγχετε την κεφαλή της βούρτσας σας τακτικά, καθώς οι τρίχες της βούρτσας ενδέχεται να φθαρούν και σκόνη και τρίχες μαλλιών είναι πιθανό να κολλήσουν σε αυτές. Εάν η ηλεκτρική σας σκούπα λειτουργεί σωστά, η ηλεκτρική σκούπα θα επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα. Η βούρτσα της ηλεκτρικής σκούπας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη πάντα επάνω στον ελαστικό σωλήνα σωστά. Γενικά, είναι δυνατό να κάνετε αλλαγές ανάμεσα στα διάφορα είδη από βούρτσες. Επιλέξτε μία βούρτσα ηλεκτρικής σκούπας που να ταιριάζει καλύτερα στο είδος του πατώματος στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης βούρτσες για ηλεκτρικές σκούπες, ειδικά από τρίχες ζώων και βούρτσες για δύσκολα σημεία.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Μαρια Παπαγεωργιου μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Moulinex 1000-9999 1600 Παντός τύπου βούρτσα σχήματος Τ (30 > 37mm)
Γενικά:
Γρήγορη εξυπηρέτηση
Σχετικά με το προϊόν:
Το σωστο προιον
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-Ημερών
  • Προϊόντα για πάνω από 35.000 διαφορετικές συσκευές!

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@DustDeal.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.