Τα πάντα για την ηλεκτρική σας σκούπα, τον απορροφητήρα σας ή τον καθαριστή αέρα σας!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-Ημερών
  • Προϊόντα για πάνω από 35.000 διαφορετικές συσκευές!

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@DustDeal.gr

Φίλτρα

Αναζητάτε κάποιο νέο φίλτρο για τις οικιακές σας συσκευές; Προσφέρουμε φίλτρα για διάφορες συσκευές, όπως ηλεκτρικές σκούπες, ψυγεία, απορροφητήρες και πλυντήρια πιάτων. Τα φίλτρα των ηλεκτρικών συσκευών πρέπει να καθαρίζονται και να αντικαθίστανται τακτικά για να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα και απόδοση. Γι' αυτό θα πρέπει να παραγγέλνετε κάποιο νέο φίλτρο για τις ηλεκτρικές σας συσκευές όταν πρέπει να γίνει αντικατάσταση. Είναι σημαντικό να συντηρείτε τακτικά και σωστά τις συσκευές σας, αλλά αυτό είναι παράλληλα και πιο ασφαλές, αλλά και πιο υγιεινό.

Τα φίλτρα των ηλεκτρικών συσκευών πρέπει να καθαρίζονται και να αντικαθίστανται τακτικά για να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα και απόδοση. Γι' αυτό θα πρέπει να παραγγέλνετε κάποιο νέο φίλτρο για τις ηλεκτρικές σας συσκευές όταν πρέπει να γίνει αντικατάσταση. Είναι σημαντικό να συντηρείτε τακτικά και σωστά τις συσκευές σας, αλλά αυτό είναι παράλληλα και πιο ασφαλές, αλλά και πιο υγιεινό.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
Siemens VS06G2411/03 HEPA (ΥΑΑΣ) φίλτρο
Γενικά:
ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΩΝ
Σχετικά με το προϊόν:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ BRAND NAME
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-Ημερών
  • Προϊόντα για πάνω από 35.000 διαφορετικές συσκευές!

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@DustDeal.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.